Френска Гвиана

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Френска Гвиана

Имот за продажба във Френска Гвиана

Искате ли да отидете във Френска Гвиана? Искате ли да знаете дали търсенето на имот за продажба във Френска Гвиана може да бъде добра инвестиция?

Гвиана е земя на контрасти. Има различни и красиви пейзажи, като се има предвид времето, има всички съставки, за да се влюбиш. Солутските острови, на които са били изпратени отдавна затворниците, имат странна и оживена среда, в която природата е заемала сградите.

Френска Гвиана е френски отвъдморски район, разположен на североизточното крайбрежие на Южна Америка. По-голямата част от територията му е покрита от тропическа гора. Столицата Кайен се характеризира с колоритни креолски къщи и пазари на открито. Тя граничи с Бразилия на изток и на юг и Суринам на запад.

Смятаме, че е много важно да оценим нашата информация, преди да решим дали да инвестираме в имоти за продажба във Френска Гвиана.

Френската Гвиана представя два основни географски района: крайбрежен сегмент, в който живее по-голямата част от населението, и апатична и почти недостъпна тропическа гора, която непрекъснато се издига към икономическите върхове на планините Тумак-хумак по бразилската граница. Няколко малки острова са разположени край брега, трите острова Iles du Salut Salvation, включващи острова на дявола и изоставената Иле де Свързана птица, се държат по протежение на круиза, доколкото се отнася до Бразилия.

Кайен е столицата на Гвиана, която е и най-големият град в отвъдморския департамент, включително колекцията от около една трета от общото население на този отдел и може би най-доброто място за търсене на имоти за продажба във Френска Гвиана.

Докато Гвиана и Суринам са спечелили независимост от своите колонизатори, съответно Великобритания и Холандия, френската Гвиана никога не е имала. Той е класифициран като отвъдморска територия; неговата валута е еврото, а официалният й език е френски, въпреки че мнозина също говорят за креол.

Неговата сурова среда, включително изгарящата топлина и акулите, е известна в книгата на Papillon от 1969 г., която по-късно става филм с участието на Дъстин Хофман и Стив Маккуин.

Тя е по-голяма от Белгия, но има население от около 250 000 души.

Френската Гвиана е с размер на Португалия. Тук живеят само 200 000 души. Страната няма икономика, за която да говори. Едва ли има туризъм, не на последно място, защото морето е засегнато от акули и най-малкото от морето е кафяво от речните утайки. Нито пък благодарение на лошото качество на почвата има някакво селско стопанство. Пътищата, които се спускат до Бразилия, са до голяма степен непроходими и единственият надежден пункт в света е ежедневието до Париж Орли от летище Рочамбе в столицата Кайен.

  •  
    Преместване във Френска Гвиана. Емигранти и живеят френска Гвиана

        Граничен с Бразилия, Суринам и Атлантическия океан, днес главният герой на нашия водач е реалност, която е по-уникална от редки: френска Гвиана. Закупуването на имот в Гвиана наистина може да бъде най-добрият избор от 2019 г. за вас, инвеститорите, които желаят да отидат и да живеят в ъ ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 6916

За продажба Къща в стопанство, Френска Гвиана, Cayenne, Cayenne, .

76,748.63BGN
За продажба
Къща в стопанство

200 m²
Къща на две нива, три спални, 4 бани, балкон, дневна, трапезария, кухня със зона за закуска, перално помещение, автопорт, вътрешен двор, галерия, серв...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB